misdaad

de goeie ouwe tijd

22-07-2016 16:02

 

 

Er was een tijd, toen wij, oude rechtse zakken, rond de kerktoren woonden. Dat we rechts waren, dat wisten we toen niet eens.Wat waren wij bekrompen, wij geloofden toen nog in vrede, wij geloofden, dat als we de mogelijke vijand ons tanden lieten zien, hij wel in zijn communistisch hol zou blijven zitten. Wij geloofden in een verenigd Europa, lid van de NAVO. Ik ben er later met heel mijn gezin voor naar Duitsland getrokken, om dicht bij het ijzeren gordijn onze waarden en onze democratie te willen verdedigen. Toen wij als jonge snotneuzen gingen dansen, dan moesten we alleen ons lief wel eens verdedigen, tegen de boosdoeners uit Hoboken. Maar verder als een bloedneus ging het nooit. Want de volgende maandag was het werken geblazen, en stonden we met diene van Hoboken zij aan zij te werken. En dat werkte wonderwel. Niks geen blijvende haatgevoelens. Alles weer koek en ei.

Wij geloofden dat het altijd zou blijven duren. Natuurlijk, wij waren naïef, en als kind geloofden wij nog in sinterklaas, met zwarte pieten en al. We waren dan ook triestige figuren, wij wilden maar vrede, hoe saai is dat nu.

Maar onze politiekers hadden visioenen, van een wereld waar alle kleuren bijeen leefden. Allee in Europa toch, want in de rest hadden ze geen bal te zeggen. En dat vonden onze wereldburgers maar niks.  En natuurlijk, zonder een beetje spanning was het leven voor hen ook niet je dat. En als Duitsland en Frankrijk goeie vrienden werden, en Great Brittan ook al de vrede predikten, dan zat er maar één ding op, gekleurde vrienden uit de rest van de wereld naar hier halen. Dat koste wel een cent, maar dat was geen probleem, dat gaan we wel lenen bij de bank. Een paar duizend milliard, het klootjesvolk moet dat toch ophoesten. Alles voor de vooruitgang nietwaar. En zo staan we nu voor het dilemma van de ontploffende lieve buren. Allemaal gezellig onder elkaar. En goed opletten dat ge de mensenrechten van deze heren niet schend hé. Of anders worden onze vredelievende politiekers zeer boos, en zeggen ze de rechters de wacht aan. Deze witte schande zal verdwijnen, weg daarmee.

En nu moeten we er leren mee leven, of doodgaan, naargelang.

Awel gasten, geeft mij maar mijne kerktoren terug, waar ik al dansend echt plezier kan maken, met allemaal vijanden uit Hoboken.

En nog iets, vroeger hadden wij geen ander volk nodig om ons te verdedigen, wij deden dat zelf.

En ook nog, vroeger hadden wij journalisten, die weliswaar ook rond die kerktoren woonden, maar die Mijnheer of (zeldzaam, ik geef het toe) mevrouw tegen de politiekers zijden, en geen Louis of Pol.

Het was een wereld van (gekleurd) verschil.

Salut tot op het schavot waar ze onze kop eraf snijden.

 

kost

22-05-2016 12:07

Volgens de Duitse regering gaat de opvang van vluchtelingen de Duitse staat 94 miljard euro kosten. Om van te duizelen, maar ik heb nog nergens gelezen hoeveel dat bij ons gaat kosten.

Duitsland

20-05-2016 13:50

In het jaar 2015 zijn er officieel 200,000 misdrijven gepleegd. Dat is dus 80% meer dan het jaar voordien. Maar volgens dit geheim rappoprt wordt de helft niet aangegeven, uit angst? Dus 400,000 misdaden per jaar. Deze cijfers bevatten enkel de statistieken van 13 van de 16 deelstaten. Nordrhein-Westfalen is daar niet bij, de deelstaat met de meeste immigranten. Bremen en Hamburg ook niet. Het rapport was dus geheim maar lekte toch uit naar de Bildzeitung, een dagblad waar nog echte journalisten aan hnet werk zijn, die niks wegmoffelen omdat het niet politie coprrect is. We kunnen natuurlijk onze kop in het zand blijven steken, maar de kruik gaat maar zolang te water tot ze barst. En dan??

Voor het hele verhaal en nog veel meer: 't Pallieterke

Daar kunt ge ook de hele vaudeville lezen van Parking C. Zeer intressante lektuur voor wie het wil weten.

 

Onderdelen 1 - 3 van 3

Politiek:

De Algerijnse terreurverdachte Ameroud had een plastic zakje bij met als inhoud, uitwerpselen en ingewanden van dieren. Die moest hij 10 dagen bewaren. Dit dus is het bewijs dat IS expirementeerd met biologische wapens. Alleen mochten de Vlamingen dat niet weten, want het stond in geen enkele krant. Voor het ganse verslag, zie 't Pallieterke van, deze week.

 

Jan Janbon:

Als mr. Janbon zegt, dat er werd gefeest door moslims na de aanslagen, waarom zou hij dan liegen? Om zijn ministerpost in gevaar te brengen? Diegenen, die hem er nu over aanvallen zouden beter hun hand op hun eigen kop leggen, en eens zien wie daaronder staat. En als ze die uitdrukking niet verstaan, moeten ze maar hun grootmoeder vragen. Wedden dat die het wel weet? Sukkelaars!

Kamikaze:

Ze hebben een nieuw woord gevonden, kamikaze, is dat geen japans voor zelfmoordpiloot uit de tweede wereldoorlog? Awel ja , maar die gasten waren te herkennen aan hun vliegtuig, met een duidelijke rode zon op hun staart. Ze waren dus als vijand duidelijk te herkennen. Die van Brussel zijn dus duidelijk geen kamikaze's. Dat zijn achterbakse massamooedenaars. Maar ja nu kunnen ze weer verdoezelen. De bange blanke man en vrouw.

Turkije:

Nergens gelezen: de europese unie heeft een verdrag goedgekeurd, dat het Turks erkent als europese taal. De opstap naar een lidmaatschap voor de EU? Ze zijn goed bezig, de dictatorkes van de EU.

En in datzelfde Turkije hebben ze 6 kerken in beslag genomen. Ook niks van gelezen zeker? Misschien eens 6 moskeën in beslag nemen hier bij ons, en zien welk gehuil erop gaat.

Meer weten wat niet in de gazettekes van ons staat: lees 't Pallieterke

 

Bij het huidige Merkel beleid, heb ik een dejà vu gevoel. het doet me terugdenken aan Chamberlain, die ook zoete broodjes ging bakken met Adolf met de snor. En wat was het gevolg? 80 miljoen doden. Goe bezig Angela. En wat als Erdogan (ook met de snor) een paar millioen moslims naar Europa stuurt om de overname voor te bereiden? Ik begin er stillekes wakker van te liggen. Dus heren van de NVA (Bart op kop, want jij bent een geschiedkundige en weet goed wat er gebeurt is) voor wanneer uw staalhard verzet tegen deze aankomende genocide?

Koning voetbal?

vandaag op het nieuws, 10 minutenover de voetbal, tja dan kunnen ze zwijgen over de echte problemen zeker? Zolang ze genoeg nuttige idioten hebben die dat normaal vinden, terwijl in het echte leven onze vrijheid wordt gemanipuleerd door enkele potentaten van de europoese (met kleine e) superstaat, kunnen de hoernalisten van gazet en TV de mensen blijven blij maken.