Gastenboek

Kassel

Datum: 30-08-2017 | Door: Frank Dierks

ik weet nog dat gij met uwen M41 in die put bent gereden.

4de Cie Rav-Tpt

Datum: 24-06-2017 | Door: Marc

Beste,

Ben eerder toevallig op uw site terechtgekomen naar aanleiding van een zoektocht naar alle mogelijke hints aangaande legercollega's ter ere van het 45- jarig jubileum later dit jaar, van onze eerste stappen in het leger. Persoonlijk ben ik opgeroepen te Heverlee om na mijn opleiding als Kro terecht te komen in Soest (kazerne Adam - 4de Rav-Tpt)
Inderdaad perfecte omschrijvingen van wat er allemaal te beleven viel. Herinner me de periode als oa één van de beste uit mijn leven. Heel toffe site.
mvg
Marc

4 cie rav tpt

Datum: 14-02-2017 | Door: Hugo Boschmans

hallo Rik ,Ik vond je anekdotes van de Rav echt leuk Ik heb er zelf bijna 20 jaar gediend .wij zijn goed vertegenwoordigt op FB onder onze eenheidsnaam .Ik had er graag je beide foto's geplaatst van je Bedford KLA's ,kan je ze mij eventueel doorsturen of ze zelf plaatsen ? mijn Email is hugo.boschmans@pandora.be
proficiat met je leuke site he ,alvast bedankt groeten Hugo

Van 1940 tot 1959

Datum: 13-02-2017 | Door: Van der Perre Willy (Büren 69-70)

Hallo Rik (zal ik maar zeggen)
Ik lees in uw artikel (Van 1940 tot 1959) dat ge uw eerste passen zette in de Eglantierlaan. Dat wil nu ook lukken, en nogmaals een voorbeeld van hoe klein de wereld eigenlijk is.
Ik ben daar enkele weken aan het werk geweest op nr. 37 (Aartselaar) De dochter van mijn schoonbroer heeft daar die woning gekocht en er moesten daar wat schilder werken gebeuren. Je zal nu wel denken dat het lang heeft geduurd om dat daar af te werken maar dat is dan de schuld van de Boomsesteenweg en de ring rond Brussels.Ik woon namelijk in Roosdaal (waar de Zeppos molen staat)
Ik zal u in Buren waarschijnlijk wel hebben gekend maar het is toch zo lang geleden dat ik mij u moeilijk kan voor de geest halen. Ik ben er binnen gekomen als KROO en ik heb de verhuis onder mijn verantwoordelijkheid gehad van Lt kolonel Goossens naar het Brusselse met een MAN. Hij heeft er ooit voor gezorgd dat ik 14 dag pk kreeg toen ik van week was omdat er een soldaat wat vetvlekken op zijn werkkledij had toen ze gingen eten. Maar ik heb mijn wraak kunnen nemen op zijn verhuis, hij had wel vervoer maar zijn goederen waren niet verzekerd. Als je begrijpt wat ik bedoel.
Toffe site man
Groeten

Re:Van 1940 tot 1959

Datum: 14-02-2017 | Door: Rik

Van de Perre, dat zegt mij iets. het belleke rinkelt maar ik zoek de klepel. En sorry he Willy, maar mijn Eglantierlaan was in Wilrijk jong. Ik was in BÜren van 1966(van mei tot einde augustus, dan naar Heverlee voor een jaar en in 67 terug als Wm.
groetjes en bedankt voor de reactie

STÖCKERBUSCH 1965

Datum: 10-02-2017 | Door: verhaegen leon

ik had graag meer geweten van mijn legerdienst in STÖCKERBUSCH 1965 maar ik vind er nergens iets van terug , weet er nog iemand die in die tijd er ook gelegen heeft, groetjes leon

Re:STÖCKERBUSCH 1965

Datum: 16-02-2017 | Door: Aan Leon Verhaegen

U moet eens kijken facebook 30 Cie Tpt-13A daar vindt ge wel iets.

Buren 69/70

Datum: 05-02-2017 | Door: G Jean

Hallo Chef Desmet heb uw gekend in Buren 69/70 en vindt alles heel mooi beschreven .goed herkenbaar voor hen die er waren , de naam van de Majoor toen was MJ De Corte en kom zeker wel een grap smaken ,met uitgestreken gezicht en hij was van aan de kust heb ze goed gekend ( was toen barman Mess Of ) ook met bij Rene Schellens en zijn moeder. Beste Groeten Jean

Re:Buren 69/70

Datum: 06-02-2017 | Door: Rik Desmet

Dag Jean, klopt, mj. De Corte. Die heb ik nog teruggezien in Köln in de mess off, ik was daar chef de menage. Op een feestje stond de Paats comd. van Köln naast mij, en De Corte was juist aan't dansen met een schone freule, en de Kol. zei tegen mij:"Kijk chef, de majoor, hij lacht. Moet ge niet vragen he hij was daar ook gekend als de zuurpruim. En ik heet Rik he.

Good info

Datum: 20-08-2016 | Door: Pharme244

Very nice site!

1 | 2 | 3 >>

Nieuw bericht